
Σε απίστευτη ταλαιπωρία υπόκεινται οδηγοί που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το εθνικό οδικό δίκτυο και ακολούθησαν τις οδηγίες της Τροχαίας για παράκαμψης των μπλόκων.
Σε απίστευτη ταλαιπωρία υπόκεινται οδηγοί που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το εθνικό οδικό δίκτυο.
Οδηγός που ταξιδεύει κοινοποίησε βίντεο από το ύψος της Λιβαδειάς, όπου ύστερα από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν γίνει από την Τροχαία, οι οδηγοί δεν επιτρέπεται να… pic.twitter.com/BlQ8yeDwBG
— ΤΟ ΒΗΜΑ (@tovimagr) December 23, 2025
Οδηγός που ταξιδεύει κοινοποίησε βίντεο από το ύψος της Λιβαδειάς, όπου ύστερα από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν γίνει από την Τροχαία, οι οδηγοί δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν ούτε τη νέα, ούτε την παλιά εθνική οδό κι αναγκάζονται να φτάσουν στους προορισμούς τους μέσα από χωματόδρομους
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.