ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτο περιστατικό στη Ζάκυνθο: Άνοιξαν το φέρετρο και αντίκρισαν μια ξένη γυναίκα αντί για τη συγγενή τους

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής εάν κάποια εκ των δύο οικογενειών έχει υποβάλει μήνυση για το όλο μπέρδεμα

Απίστευτο περιστατικό στη Ζάκυνθο: Άνοιξαν το φέρετρο και αντίκρισαν μια ξένη γυναίκα αντί για τη συγγενή τους

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε κηδεία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/12) στον Λαγανά της Ζακύνθου όταν οι συγγενείς της ηλικιωμένης γυναίκας που είχε αποβιώσει, ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο για το τελευταίο «αντίο», αλλά αντίκρισαν μέσα σε αυτό μια άγνωστη γυναίκα.

Αμέσως επικράτησε ένταση με τους συγγενείς να φωνάζουν και να απαιτούν εξηγήσεις από το γραφείο τελετών για το μπέρδεμα και πρωτίστως να απαιτούν να μάθουν τι είχε συμβεί στον άνθρωπό τους.

Όπως αποδείχθηκε, από λάθος είτε του γραφείου τελετών είτε του νεκροτομείου, η γυναίκα είχε ταφεί νωρίτερα στην ευρύτερη περιοχή των Αλυκών από άλλη οικογένεια, η οποία δεν είχε ζητήσει να ανοιχτεί το φέρετρο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, να ξεκινήσει η διαδικασία της ενημέρωσης της άλλης οικογένειας για το λάθος, της εκταφής της νεκρής γυναίκας και της μεταφοράς της στον Λαγανά, ώστε να γίνει εκ νέου νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής εάν κάποια εκ των δύο οικογενειών έχει υποβάλει μήνυση για το όλο μπέρδεμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.