ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Από το κακό στο χειρότερο οι ελληνορωσικές σχέσεις: Ο Ρώσος Πρέσβης στην Αθήνα μίλησε για ρωσοφοβία στην Ελλάδα

Δεν προέρχεται από Έλληνες, αλλά από Ουκρανούς με εθνικιστικά πνεύματα

Από το κακό στο χειρότερο οι ελληνορωσικές σχέσεις: Ο Ρώσος Πρέσβης στην Αθήνα μίλησε για ρωσοφοβία στην Ελλάδα

Από το κακό στο χειρότερο βαίνουν σταδιακά οι ελληνορωσικές σχέσεις, αφορμώμενοι κι από το γεγονός πως το Κέντρο Αιτήσεων Βίζα της Ελλάδας ανέστειλε την αποδοχή εγγράφων Ρώσων.

Η κατρακύλα συνεχίζεται, κι αυτήν την φορά την σκυτάλη πήρε ο Ρώσος Πρέσβης στην Αθήνα που μίλησε για  ρωσοφοβία στην Ελλάδα.

“Δεν θα έλεγα ότι οι απειλές είναι πολύ μεγάλες για τους Ρώσους πολίτες. Και δεν προέρχονται από Έλληνες, αλλά από Ουκρανούς με εθνικιστικά πνεύματα” τονίζει.

“Η Ελλάδα έχει πάψει να είναι ευνοϊκή για τους υπόλοιπους Ρώσους, το κύμα ρωσοφοβίας δεν έχει εξασθενήσει στη χώρα μετά την έναρξη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης από τη Ρωσία στην Ουκρανία”. Αυτό δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στη χώρα μας, Αντρέι Μάσλοφ στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Russia 24 .

Σύμφωνα με τον διπλωμάτη, η ρωσοφοβία τροφοδοτείται από την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, ενώ αντιρωσικές δηλώσεις ακούγονται κυριολεκτικά καθημερινά.

«Όσον αφορά την ασφάλεια, δεν θα έλεγα ότι οι απειλές είναι πολύ μεγάλες για τους Ρώσους πολίτες. Και δεν προέρχονται από Έλληνες, αλλά από Ουκρανούς με εθνικιστικά πνεύματα – τόσο μόνιμους κατοίκους σε αυτή τη χώρα όσο και από τους λεγόμενους πρόσφυγες», είπε ο Α.Μάσλοφ.

Να θυμίσουμε πως αρχές Απριλίου είχαμε την καταγγελία πως χτυπήθηκε 7χρονο κοριτσάκι σε ρωσική διαδήλωση στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.