ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκαταστάθηκε η βλάβη της ΔΕΔΔΗΕ – Επανήλθε το ρεύμα στα νότια προάστια

Πολλές περιοχές επηρεάστηκαν από βλάβη σε γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ που ξεκίνηε από τη Νέα Σμύρνη

Αποκαταστάθηκε η βλάβη της ΔΕΔΔΗΕ – Επανήλθε το ρεύμα στα νότια προάστια

Αποκαταστάθηκε η βλάβη του ΔΕΔΔΗΕ και το ρεύμα επανήλθε σε όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής που επηρεάστηκαν

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, έμειναν χωρίς ρεύμα οι περισσότερες περιοχές των Νοτίων Προαστίων της Αττικής από τη Γλυφάδα μέχρι το Φάληρο.

Αρμόδιες πηγές ανέφεραν νωρίτερα ότι η βλάβη προκλήθηκε από τεχνικές εργασίες στην περιοχή του Αλίμου που δεν ήταν στην ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα να βγουν εκτός λειτουργίας αρκετές γραμμές στη μέση τάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπήρξε στη συνέχεια σταδιακή αποκατάσταση της βλάβης σε κάποιες περιοχές και στις 12:00 περίπου επανήλθε το ρεύμα και στις τελευταίες περιοχές που είχαν πρόβλημα. Ο λόγος για την Αργυρούπολη, την Ηλιούπολη, τον Άγιο Δημήτριο, τη Γλυφάδα και μικρό κομμάτι της Βούλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.