ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Απομονωμένη η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Αλισσό – Η νέα ζωή του Μάνου Δασκαλάκη

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης, μένει μόνιμα στην Πάτρα

Απομονωμένη η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Αλισσό – Η νέα ζωή του Μάνου Δασκαλάκη

Απομονωμένες στην περιοχή του Αλισσού ζουν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τη σύλληψη και προφυλάκιση της μητέρας, η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, οι δύο γυναίκες εγκατέλειψαν την Πάτρα και πλέον ζουν σε ένα σπίτι στον Αλισσό, στο οποίο για να φτάσει κάποιος πρέπει να περάσει έναν ιδιωτικό δρόμο.

Από την πλευρά του, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, μένει μόνιμα στην Πάτρα και ψάχνει για δουλειά.

Όπως μετέδωσε το “Tlive”, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μπορεί να γίνει εύκολα αποδεκτός, από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, βγαίνει από το σπίτι του μόνο για να πάει στους τάφους των παιδιών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.