ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εταιρεία σταματά τη συνεργασία με το ίδρυμά της λόγω «αθέτησης συμβατικών υποχρεώσεων»

Δεν έχει απαντήσει ακόμα η Ι.Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εταιρεία σταματά τη συνεργασία με το ίδρυμά της λόγω «αθέτησης συμβατικών υποχρεώσεων»

Η EnableGood ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη συνεργασία με το ίδρυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κάνοντας λόγο για «αθέτηση συμβατικών υποχρεώσεων από μέρους της».

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανακοίνωσε τη δημιουργία του Ioanna Paliospirou Foundation, ενός ιδρύματος για εγκαυματίες, από το σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι.

«H EnableGood βάσει συμβασιακής σχέσης υπήρξε σύμβουλος σύστασης, στρατηγικής και επικοινωνίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος […] Η προσφορά των προαναφερθέντων υπηρεσιών από πλευράς EnableGood, δεν συμπεριελάμβαναν χρηματική αμοιβή, αλλά βασίζονταν στην επικοινωνία και προβολή του συγκεκριμένου έργου, αλλά και της διαδικασίας υλοποίησης του στο ευρύ κοινό από την κ. Ιωάννα Παλιοσπύρου, συμφωνηθέντα τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν από πλευράς της», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

«Πιστεύουμε στις αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες που τιμούν και επικοινωνούν σωστά το έργο μας, ειδικά όταν αυτό προσφέρεται αφιλοκερδώς και με αγάπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιστεύουμε στην αξία του προσωπικού παραδείγματος, αλλά όταν αυτή διακυβεύεται, παύουμε να είμαστε συνοδοιπόροι», δήλωσε μεταξύ άλλων η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της EnableGood, Ελπίδα Βασιλειάδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.