ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΠΘ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φοιτητές και οργανώσεις με συνθήματα κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν άφησαν τους συγκεντρωμένους να κλείσουν την Πανεπιστημίου

ΑΠΘ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φοιτητές και οργανώσεις με συνθήματα κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Τα γεγονότα στο ΑΠΘ το βράδυ της Παρασκευής προκάλεσαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στην Αθήνα από φοιτητές και οργανώσεις.

Το απόγευμα του Σαββάτου (17/09) μέλη φοιτητικών οργανώσεων και όχι μόνο, συγκεντρώθηκαν στον χώρο έξω από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας φωνάζοντας συνθήματα κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας και της αστυνομικής βίας.

Η παρουσία της ομάδας «ΟΔΟΣ» της ΕΛ.ΑΣ. και των ΜΑΤ ήταν διακριτική, από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάποια εστία έντασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα συνθήματα και τα πανό των φοιτητών ήταν ενάντια σε όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής στο ΑΠΘ και ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.