ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αρκιοί: Ο μοναδικός μαθητής του σχολείου τραγουδά τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Ο μικρός Άγγελος φοιτά στην Ε΄ Δημοτικού

Αρκιοί: Ο μοναδικός μαθητής του σχολείου τραγουδά τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς

Ο μοναδικός μαθητής του Δημοτικού Σχολείου Αρκιών, Άγγελος Κάβουρας, τραγουδά τα κάλαντα στο ακριτικό νησί, με την μικρή συμπατριώτισσά του, Έλενα που ήρθε από το εξωτερικό για να περάσει τις διακοπές με τους συγγενείς.

«Το ζήτησα ως δώρο από την οικογένειά μου να έρθουμε εδώ και τις γιορτές αυτές για να πω τα κάλαντα με τον πατριώτη μου και να ζήσω στην ησυχία του νησιού μας» λέει η μικρή Έλενα.

Ο Άγγελος φοιτά στην Ε΄Δημοτικού και όταν τελειώσει από Δημοτικό Σχολείο θα μεταβεί στο γειτονικό νησί των Λειψών για να συνεχίσει στο Γυμνάσιο. «Θέλω να γίνω στρατιωτικός και να υπηρετήσω στα ακριτικά νησιά» λέει.

Από το πρωί όλες οι πόρτες των λιγοστών κατοίκων, μερικοί έχουν φύγει για τα μεγάλα κέντρα για να περάσουν τις ημέρες αυτές με τους δικούς τους, έχουν ανοίξει διάπλατα για να ακούσουν τις χαρούμενες αυτές παιδικές φωνές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κλίμα των γιορτών στο νησί των Αρκιών, παρά την μοναξιά των κατοίκων, είναι γιορτινό και προσφέρει σ’ αυτούς που αγαπούν την ηρεμία, μοναδικές στιγμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.