ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τον προϋπολογισμό – Ανοιχτό το κέντρο της Αθήνας (upd)

Το απόγευμα η ψήφιση του προϋπολογισμού μετά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τον προϋπολογισμό – Ανοιχτό το κέντρο της Αθήνας (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 13:24) Σε διακοπή της κυκλφορίας στους δρόμους πέριξ της πλατείας Συντάγματος προχώρησε για αρκετή ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (17/12) η τροχαία λόγω συγκέντρωσης μελών του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό που ψηφίζεται σήμερα μετά τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών με τους δρόμους να ανοίγουν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα όπως «για τους εργαζόμενους δεν υπάρχει μία λεφτά υπάρχουν μόνο για την εργοδοσία»

Στα συνθήματα ακούστηκαν και τα «ξουπόνια για το ρεύμα, κουπόνια φαΐ, σε λίγο θα μας δίνουμε κουπόνια για ζωή» και «για τους εργαζόμενους δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την εργοδοσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ στο επίκεντρο των διεκδικήσεων βρίσκονται αυτές για ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας και της ενεργειακής φτώχειας, καλώντας τον λαό να πάρει τη σκυτάλη από την πανελλαδική πανεργατική απεργία και να προετοιμάσει νέα απεργία μέσα στον Γενάρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.