ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αθήνα: Με σημαίες της Παλαιστίνης ο εορτασμός του Πολυτεχνείου (φωτο)

Ποιοι δρόμοι έχουν τεθεί εκτός κυκλοφορίας

Αθήνα: Με σημαίες της Παλαιστίνης ο εορτασμός του Πολυτεχνείου (φωτο)

Με σημαίες της Παλαιστίνης, διαδηλώνουν οι φοιτητές που συμμετέχουν στην πορεία-προσυγκέντρωση της μεγάλης πορείας για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η πορεία των φοιτητών ξεκίνησε από το Πολυτεχνείο. H Πατησίων και άλλοι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας έχουν τεθεί εκτός κυκλοφορίας. Επίσης, με εντολή της ΕΛΑΣ, οι σταθμοί του Μετρό Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο έκλεισαν στις 14:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου για τους πολίτες που ήθελαν να τιμήσουν με ένα λουλούδι την εξέγερση των φοιτητών πριν από 50 χρόνια. Το Πολυτεχνείο πλέον φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις ενώ χιλιάδες κόσμου και φέτος, βρέθηκαν στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα στο κέντρο της Αθήνας κατά τους τριήμερους εορτασμούς. Εκτός από πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές, συλλογικότητες, φορείς και εκπρόσωποι σωματείων κατέθεσαν λουλούδια και στεφάνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.