Αχαΐα: Διακόπηκε βάφτιση – Παππούδες τσακώθηκαν για το όνομα του μωρού

Λίγη ώρα αργότερα το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά

Αχαΐα: Διακόπηκε βάφτιση – Παππούδες τσακώθηκαν για το όνομα του μωρού

Ένα απίστευτο κι όμως… ελληνικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας βάπτισης στην Κάτω Αχαΐα.

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση με τους δύο παππούδες του παιδιού να λογομαχούν για το όνομα του βρέφους με αποτέλεσμα ο ιερέας να αναγκαστεί να διακόψει το μυστήριο ώστε να προλάβει τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» οι γονείς του μωρού κάλεσαν τους γονείς τους στον προαύλειο χώρο του ναού, παρακαλώντας τους στην κυριολεξία να σταματήσουν τον καβγά καθώς το όνομα είχε ήδη αποφασιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά λίγη ώρα αργότερα το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά, με τους δύο παππούδες απόντες τόσο από την εκκλησία όσο και από το τραπέζι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.