ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Aχαΐα: Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ.

Βρέθηκε 300 μέτρα από το αυτοκίνητό του

Aχαΐα: Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας 4/12/2023, ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ. από στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητο του, η μαύρη μερσεντές, κοντά στο χωριά Αρλα της Δυτικής Αχαΐας και σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το όχημα, βρέθηκε σε περιοχή με αμπελώνες αναίσθητος και ο άνδρας.

O 61χρονος εξαφανίστηκε την Κυριακή, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας. Ωστόσο, χθες το πρωί φέρεται να ανταποκρίθηκε σε τηλεφωνική κλήση, χωρίς όμως να αναφέρει ξεκάθαρα πού ακριβώς βρίσκεται.

Έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν εκ νέου με τις έρευνες να επικεντρώνονται σε χωριά του Δήμου Ερυμάνθου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν αστυνομικοί, πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, εκπαιδευμένος σκύλος και drones.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.