ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτή την ώρα το μαθητικό και φοιτητικό συλλαλητήριο ενάντια στα μη κρατικά πανεπιστήμια – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Στους δρόμους οι σύλλογοι φοιτητών και μαθητών

Αυτή την ώρα το μαθητικό και φοιτητικό συλλαλητήριο ενάντια στα μη κρατικά πανεπιστήμια – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Στους δρόμους βγαίνουν οι φοιτητές, οι πανεπιστημιακοί και οι μαθητές, συμμετέχοντας σε συλλαλητήρια, που θα πραγματοποιηθούν σε 17 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, ενάντια στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ αυτή την ώρα είναι συγκεντρωμένα πάνω από 800 άτομα στα Προπύλαια και αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία προς την Βουλή.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστήμιου και Ακαδημίας, ενώ αναμένεται να κλείσουν και οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

Eπί ποδός βρίσκεται η ακαδημαϊκή και η μαθητική κοινότητα μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων. Μαθητές, φοιτητές και ομοσπονδίες γονέων δίνουν ραντεβού στο δρόμο προγραμματίζοντας συλλαλητήριο που βρίσκεται σε εξέλιξη στα Προπύλαια για την υπεράσπιση της δημόσιας Παιδείας.

Αυτή την ώρα, η κίνηση στους δρόμους, γύρω από το Σύνταγμα είναι στο «κόκκινο». Κλειστή η Ακαδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.