ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής: Τάσσεται κατά του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ σχετικά με τις φοιτητικές εκλογές

Τι επισημαίνει η φοιτητική παράταξη

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής: Τάσσεται κατά του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ σχετικά με τις φοιτητικές εκλογές

Την «έντονη δυσαρέσκειά της» για τη ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ αναφορικά με τις φοιτητικές εκλογές και την διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπων των φοιτητών εκφράζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής με ανακοίνωσή της.

Σχετικά με το ενιαίο ψηφοδέλτιο, αναφέρει πως αποτελεί «ένα μέτρο βαθιά αναχρονιστικό».

Μεταξύ άλλων, η φοιτητική παράταξη επισημαίνει ότι «τα Πανεπιστήμια δεν πρέπει να είναι χώρος αποστειρωμένος και απομακρυσμένος από την κοινωνική πραγματικότητα, αλλά πεδίο γνώσης, ανταλλαγής ιδεών, διαλόγου και υγιούς πολιτικοποίησης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Μόνοι μας και όλοι τους. Εμείς με τη ΔΑΠ, αυτοί με την ‘εξουσία’. Εμείς με τους φοιτητές, αυτοί με τα συμφέροντα. Εμείς στα αμφιθέατρα, αυτοί στα υπουργεία”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.