Δείτε ένα βίντεο με μια γυναίκα «αράχνη» που «ξαφρίζει» σπίτια στην Αμφιλοχία

Μπήκε μέσα σε σπίτι την ώρα που ο ιδιόκτητης κοιμόταν και άδειασε ψυγείο με κρέατα και αναψυκτικά!

Δείτε ένα βίντεο με μια γυναίκα «αράχνη» που «ξαφρίζει» σπίτια στην Αμφιλοχία

Αναστάτωση έχει προκαλέσει τους τελευταίους 2 μήνες στην Αμφιλοχία η απώλεια αντικειμένων τις βραδινές ώρες από σπίτια και κυρίως αντικείμενα που βρίσκονται σε χαμηλά μπαλκόνια ή υπάρχει πρόσβαση από εξωτερική σκάλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το e-maistros.gr, έχουν χαθεί ρούχα από απλώστρες, παπούτσια, πατάκια και άλλα αντικείμενα ενώ σε μία περίπτωση σύμφωνα με μαρτυρία, μπήκε μέσα σε σπίτι την ώρα που ο ιδιόκτητης κοιμόταν και άδειασε ψυγείο με κρέατα και αναψυκτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δράστιδα, δρα κυρίως 3 με 4 τα ξημερώματα, έχοντας ένα φακό στο στόμα και ένα δεύτερο στο χέρι, οι μέρες που κάνει επιδρομές είναι συνήθως το τετραήμερο Παρασκευή- Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.