ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δεν κρατιόταν το μωρό: Απρόσμενη γέννηση αγοριού στη Λάρισα μέσα σε αυτοκίνητο

Το μωρό ήταν... βιαστικό

Δεν κρατιόταν το μωρό: Απρόσμενη γέννηση αγοριού στη Λάρισα μέσα σε αυτοκίνητο

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο μία 31χρονη από τα Τρίκαλα μέσα σε αυτοκίνητο, που τη μετέφερε σε κλινική της Λάρισας για να γεννήσει!

Πιο συγκεκριμένα, ο τοκετός της γυναίκας είχε… απρόσμενη τροπή. Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα το πρωί από τα Τρίκαλα, προκειμένου να γεννήσει σε κλινική της Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Τρίκαλα, στο ύψος της βιομηχανίας ΒΙΟΣΕΡ, η γυναίκα κατάλαβε πως το μωρό ήταν… βιαστικό και ότι από στιγμή σε στιγμή θα γεννούσε!

Το μωρό… δεν κρατιόταν μέχρι τη Λάρισα

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες που είχαν ξεκινήσει από Λάρισα προς Τρίκαλα για διακομιδή, να σπεύδουν άμεσα στο σημείο. Όπως διαπίστωσαν όμως, το μωρό δεν… κρατιόνταν και η 31χρονη γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο φέροντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ασθενοφόρο μετέφερε τη μητέρα και το νεογέννητο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες μια νεαρή γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (13/7).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.