Διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα έξω από το θέατρο που παίζει ο Γιώργος Κιμούλης (βίντεο-φωτο)

«Καμία φίρμα δεν θα μας φιμώσει, διαλέγουμε πλευρά καθημερινά» έγραφε ένα από τα πανό

Διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα έξω από το θέατρο που παίζει ο Γιώργος Κιμούλης (βίντεο-φωτο)

Διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ απόψε, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης «Η Συνάντηση» στο Θέατρο Αμαλία με το Γιώργο Κιμούλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η παράσταση «Η Συνάντηση» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, έκανε χθες πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, με συγκεντρωμένα άτομα που συγκεντρώθηκαν έξω από το θέατρο να φωνάζουν συνθήματα κατά του γνωστού ηθοποιού, για τον οποίο είχε υπάρξει πριν από μήνες καταγγελία για άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας από τη Ζέτα Δούκα.

Μάλιστα ο Γιώργος Κιμούλης αρνούμενος τις καταγγελίες έχει κινηθεί νομικά κατά της ίδιας, αλλά και της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά, που ανέφεραν ότι ήταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που εκείνη κατήγγειλε και δήλωναν πρόθυμοι να καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές εφόσον κληθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε εικόνες:

kimoulis1
kimoulis2
kimoulis3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.