Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Δημήτρης Πλακιάς: «Τα κορίτσια μας σας είδαν από ψηλά – Αυτή την Ελλάδα ονειρευόμαστε»

«Τέλος στην ασυλία»

Δημήτρης Πλακιάς: «Τα κορίτσια μας σας είδαν από ψηλά – Αυτή την Ελλάδα ονειρευόμαστε»

Για τις μεγάλες συγκεντρώσεις που έγιναν σήμερα Παρασκευή 28/02, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας για τη μνήμη των θυμάτων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε συγκινημένος ο πατέρας της Αναστασίας Πλακιά, Δημήτρης.

Ειδικότερα, ο πατέρας και θείος τριών από τα 57 θύματα του δυστυχήματος, μίλησε στον αέρα του MEGA και ευχαρίστησε τον κόσμο που θέλησε να τιμήσει την μνήμη όσων έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

«Μετά από δύο χρόνια κάτι μέσα μας, μας έκανε σήμερα να νιώσουμε διαφορετικά. Με τη βοήθεια του κόσμου. Κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Ο κόσμος μας πίστεψε, μίλησαν τα παιδιά μας, τα στοιχεία μίλησαν. Αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Όλοι μαζί. Θερμή παράκληση να πάνε όλοι στα σπίτια τους και να ξεχάσουμε τα επεισόδια», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πλακιάς.

«Όλοι οι πολιτικοί και οι 300 βουλευτές πρέπει να σκύψουν με σεβασμό. Ο κόσμος ζητάει δικαιοσύνη και να δικαστούν όλοι όσοι ευθύνονται με τα στοιχεία που υπάρχουν. Τέλος στην ασυλία. πάνω απ όλα το ζητάνε τα παιδιά μας που βλέπουν όλο αυτόν τον κόσμο. Η αγάπη του είναι απίστευτη δύναμη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τα κορίτσια μας αυτό θα έλεγαν σε όλους διαδήλωσαν ειρηνικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.