ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δύο πνιγμοί σε Αίγινα και Παλαιό Φάληρο την Κυριακή

Ένας 18χρονος ψαροντουφεκάς και ένας 84χρονος λουόμενος

Δύο πνιγμοί σε Αίγινα και Παλαιό Φάληρο την Κυριακή

Ένας 18χρονος ψαροντουφεκάς και ένας 84χρονος λουόμενος, ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις του από θαλάσσιες περιοχές σε Αίγινα και Παλαιό Φάληρο.

Ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι της Κυριακής η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για ύπαρξη ερυθρής σημαδούρας χωρίς κινητικότητα, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικών ακτών ν. Αίγινας.

Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού. με επιβαίνοντα επαγγελματία δύτη, καθώς και το Α/Κ σκάφος “ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ” Σ.Α. 64. Ο ανωτέρω δύτης εντόπισε και ανέσυρε από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή, έναν 18χρονο ημεδαπό υποβρύχιο αλιέα.

Στην συνέχεια, μεταφέρθηκε με το περιπολικό σκάφος στον λιμένα Αίγινας, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Θάνατος 84χρονου ημεδαπού στη θάλασσα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας Μπάτη Παλαιού Φαλήρου Αττικής, 84χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω αρχικά, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.