ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εφιαλτικές στιγμές για 44χρονη: Ρουμάνος ανέβασε στο Facebook γυμνές φωτογραφίες της λόγω χωρισμού

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα

Εφιαλτικές στιγμές για 44χρονη: Ρουμάνος ανέβασε στο Facebook γυμνές φωτογραφίες της λόγω χωρισμού

Εφιαλτικές στιγμές ζει μια 44χρονη καθώς ένας 30χρονος ρουμάνικης καταγωγής ανέβασε γυμνό φωτογραφικό υλικό στο Facebook επειδή τον χώρισε.

Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο η 44χρονη χώρισε τον 30χρονο και εκείνος άρχιζε να την παίρνει συνεχώς τηλέφωνο και να την βρίζει. Το γεγονός αυτό έκανε τη γυναίκα να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Ωστόσο, τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμη. Και αυτό γιατί φιλικό πρόσωπο της κοπέλας την ενημέρωσε ότι ένας χρήστης του Facebook με το προφίλ «L. M.» είχε αναρτήσει σε κλειστή – μυστική ομάδα με την ονομασία «Αλβανέζες Θεές στην Ελλάδα», γυμνές φωτογραφίες της, χωρίς τη συγκατάθεσή της, τουλάχιστον από αρχές Σεπτεμβρίου του 2023.

Αμέσως, η κοπέλα ζήτησε από τον άνδρα να διαγράψει τις φωτογραφίες. Ωστόσο, εκείνος δεν άκουσε και συνέχιζε μάλιστα να την βρίζει αλλά και να την απειλεί.

Όλες οι επίμαχες συνομιλίες κατατέθηκαν στην Αστυνομία, ενώ στα μέσα Μαρτίου η 44χρονη απευθύνθηκε και πάλι στις Αρχές και κατέθεσε συμπληρωματικά ότι στις 17 του μήνα είχε νέα επικοινωνία με τον εν λόγω χρήστη μέσω messenger ο οποίος και της απέστειλε εκ νέου τις επίμαχες φωτογραφίες της.

Έπειτα, ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε πως ο εν λόγω χρήστης του διαδικτύου είναι ο 30χρονος Ρουμάνος ο οποίος και συνελήφθη.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του στον Πειραιά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος – γκλοπ

– Μία σιδερογροθιά

– Ένας μεταλλικός αναδιπλούμενος σουγιάς

– Το χρηματικό ποσό των 1.570 ευρώ

– Μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κάνναβη βάρους 1,05 γραμμαρίων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Ένα tablet στο οποίο ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει το «facebook» και, όπως αποδείχθηκε, διέθετε το προφίλ χρήστη με το όνομα «L. M.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.