ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εικόνες ντροπής στο ΕΚΠΑ: Κατέρρευσε η οροφή στον κεντρικό διάδρομο του ΤΕΦΑΑ Αθηνών (φωτό)

Ακυρώθηκαν τα μαθήματα για λόγους ασφαλείας

Εικόνες ντροπής στο ΕΚΠΑ: Κατέρρευσε η οροφή στον κεντρικό διάδρομο του ΤΕΦΑΑ Αθηνών (φωτό)

Παραλίγο γλίτωσαν το ατύχημα φοιτητές και καθηγητές του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του ΕΚΠΑ, όταν κατέρρευσε η οροφή του κεντρικού διαδρόμου του κτιρίου της σχολής.

Φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στο Διαδίκτυο δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής, καθώς το τμήμα που αποκόπηκε και έπεσε από το ταβάνι είχε θρυμματιστεί και διασκορπιστεί σε μικρά και… μεγάλα κομμάτια στο πάτωμα.

τεφαα1
τεφαα2

Όπως γίνεται αντιληπτό από τις εικόνες, από τύχη δεν περνούσε κανείς εκείνη τη στιγμή από τον διάδρομο, γλιτώνοντας έτσι τραυματισμούς που ενδεχομένως θα προέκυπταν, εάν υπήρχε συνωστισμός στο σημείο.

Αμέσως μετά το σοκαριστικό περιστατικό, η σχολή έβγαλε ανακοίνωση με την οποία γωστοποιούσε πως την ημέρα της Παρασκευής (17/03) τα μαθήματα στο κτίριο Β, όπου σημειώθηκε η κατάρρευση, θα ακυρώνονταν για την ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών.

Η ανακοίνωση της σχολής:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στο Κτήριο Β (Μεγάλο Αμφιθέατρο, αίθουσες 3,4,5, Εργαστήρια) λόγω τεχνικού προβλήματος στο κτήριο.Τα υπόλοιπα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.