ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εικόνες ντροπής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Τρέχουν νερά από τις οροφές και βάζουν κουβάδες (φωτο)

Δίπλα από την κεντρική είσοδο έχει δημιουργηθεί λιμνούλα από νερά που τρέχουν!

Εικόνες ντροπής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Τρέχουν νερά από τις οροφές και βάζουν κουβάδες (φωτο)

Ένα ιδιαίτερα ντροπιαστικό θέαμα αντικρίζουν οι φοιτητές, οι καθηγητές και το υπόλοιπο προσωπικό που εισέρχονται στο κτίριο «Παπαστράτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς από την περασμένη Παρασκευή κουβάδες για τη συγκέντρωση των νερών που τρέχουν μέσα από οροφές και κολώνες έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα κεντρικά σημεία.

Στον Θόλο του κτιρίου Παπαστράτος, έχουν τοποθετηθεί συνολικά τρεις κουβάδες για τη συγκέντρωση των νερών, ενώ δίπλα από την κεντρική είσοδο έχει δημιουργηθεί λιμνούλα από νερά που τρέχουν!

Παράλληλα, στον τρίτο όροφο, όπου βρίσκεται το αμφιθέατρο «Δ. Σαράτση» η οροφή έχει «φουσκώσει» και νερά στάζουν στο πάτωμα με κίνδυνο ατυχημάτων!

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν είναι μόνο αυτά καθώς πριν από λίγες μέρες καταγράφηκε πρόβλημα θέρμανσης! Όπως αναφέρει η πηγή, είναι ίσως η πρώτη φορά, τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, που το ίδρυμα, αντιμετωπίζει πρόβλημα θέρμανσης και μάλιστα σε κεντρικά κτίρια, που φιλοξενούν μεγάλο αριθμό αιθουσών και γραφείων όπως είναι το κτίριο Παπαστράτος, αλλά και στο κτίριο του πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου που ανήκει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών!

Ζήτημα υπάρχει και με την φύλαξη των κτιρίων του πανεπιστημίου. Αν και είχε προκηρυχθεί διαγωνισμός πριν από έξι μήνες, βγήκε στον αέρα μόλις πρόσφατα και εκτιμάται ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί πριν το Μάιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος καθυστέρησε η προκήρυξη διαγωνισμών. Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχουν μόνιμοι ανάδοχοι για τις εργολαβίες καθώς εντοπίζονται λάθη σε όρους διαγωνισμών και οι εργολάβοι προχωρούν σε προσφυγές σε βάρος των αποτελεσμάτων των διαγωνισμών.

Δείτε φωτογραφίες από την κατάσταση στο Πανεπιστήμιο:   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.