Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

«Είμαι τρελάκιας με τα ζώα» δήλωσε ο 33χρονος που έσωσε με το μηχανάκι του ένα πρόβατο και έγινε viral

Το διεθνές μέσο «The Independent» αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση διάσωσης ζώου

«Είμαι τρελάκιας με τα ζώα» δήλωσε ο 33χρονος που έσωσε με το μηχανάκι του ένα πρόβατο και έγινε viral

«Τρελάκιας με τα ζώα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο 33χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, που έσωσε με το μηχανάκι του ένα πρόβατο και έγινε viral στα social media, με το διεθνές μέσο «The Independent», να αναφέρεται του για τον Ολσιέν.

Ο 33χρονος Αλβανός εργάτης Ολσιέν Μουτσομπέγκα έγινε άθελά του σύμβολο ανθρωπιάς, όταν ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε μέσα στη φωτιά της Πάτρας να σώζει ένα πρόβατο, παίρνοντάς το αγκαλιά και μεταφέροντάς το με το μηχανάκι του.

Η εικόνα έγινε viral, συγκίνησε το πανελλήνιο και ανέδειξε την πιο ανθρώπινη πλευρά σε μια μέρα καταστροφής.


Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική πράξη του. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, την ίδια μέρα έσωσε κι άλλα ζώα, ανάμεσά τους και δεμένα σκυλιά που είχαν εγκαταλειφθεί.

«Ξέρεις πόσα ζώα σώσαμε; Και σκυλιά, πολλά σκυλιά δεμένα.

Τρελαίνομαι με αυτό που κάνει ο κόσμος, φεύγουν και αφήνουν τα σκυλιά δεμένα. Αυτό δεν είναι αμέλεια, είναι έγκλημα» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Tην ημέρα της φωτιάς βρέθηκε στο σημείο με φίλους του από τον σύνδεσμο της ΑΕΚ στην περιοχή, για να βοηθήσουν τους πυροσβέστες.

Η διάθεση προσφοράς, η αγάπη του για τα ζώα και η αγωνία να σωθεί ό,τι σώζεται ήταν τα κίνητρα πίσω από την πράξη του.

«Είμαι τρελάκιας με τα ζώα» δηλώνει ο ίδιος, τονίζοντας ότι όλα όσα έσωσαν ανήκαν σε έναν ηλικιωμένο κτηνοτρόφο, που εκείνες τις ώρες πάλευε να προστατεύσει την περιουσία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.