ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πορεία διαμαρτυρίας για τη στήριξη του καθεστώτος Ζελένσκι και την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Σύνταγμα

Πορεία διαμαρτυρίας για τη στήριξη του καθεστώτος Ζελένσκι και την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Σε συγκέντρωση και αυτοκινητοπομπή καλούν σήμερα οι Έλληνες πολίτες που αντιτίθενται στην πολιτική της κυβέρνησης στο ουκρανικό, την αποστολή όπλων στο Κίεβο και στη γενικότερη στήριξη στο καθεστώς Β.Ζελένσκι.

Η ειρηνική πορεία υπέρ της Ρωσίας, κατά του ναζισμού και κατά του μίσους προς τον ρωσικό λαό θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή 3 Απριλίου. 

Το μέρος συνάντησης είναι η Συγγρού-Φιξ, επί της Συγγρού, στις 18:00.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «παρκάρουμε με αλάρμ στα δεξιά του δρόμου μέχρι να συγκεντρωθούμε όλοι και να ξεκινήσουμε πορεία προς το Σύνταγμα και η Βουλή, τους γύρω δρόμους (θα τους ανακοινώσουμε αναλυτικά) και μετά επιστροφή όλοι μέσω Συγγρού. 

Τις σημαίες θα τις φανερώσουμε, μόλις ξεκινήσουμε όλοι μαζί τη πορεία με τα αμάξια προς το Σύνταγμα». 

Επίσης οι διοργανωτές αναφέρουν ότι η πορεία δεν θα σταματήσει πουθενά, παρά μόνο στα κόκκινα φανάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.