
Άφαντες έγιναν μέσα σε λίγες ώρες, 6 βρύσες από σχολείο στην περιοχή του Μενιδίου.
Μαθητές και δάσκαλοι στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, έμειναν έκπληκτοι, όταν διαπίστωσαν ότι έλειπαν οι βρύσες από εκεί που πίνουν νερό τα παιδιά.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχαν τοποθετηθεί μερικές ημέρες νωρίτερα στο σχολείο του Μενιδίου.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
«Είχαν τοποθετηθεί με δικά μας χρήματα», λένε οι γονείς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.