ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΕΚΠΑ: Διαμαρτυρία φοιτητών στην πρυτανεία για τον διοικητικό υπάλληλο που τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων

«Όχι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, καμία δίωξη στους διοικητικούς»

ΕΚΠΑ: Διαμαρτυρία φοιτητών στην πρυτανεία για τον διοικητικό υπάλληλο που τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων

Διαμαρτυρία στην είσοδο της πρυτανείας του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τέταρτης φοιτητές του πανεπιστημίου Αθηνών μετά την απόφαση να τεθεί σε αναστολή καθηκόντων ο διοικητικός υπάλληλος του ΕΚΠΑ που δήλωσε ότι συμμετείχε στο σαμποτάζ στον σέρβερ προκειμένου να μην πραγματοποιηθούν οι διαδικτυακές εξετάσεις.

Σε πανό που ανήρτησαν οι φοιτητές ζητούν να ανακληθεί η «εκδικητική απόφαση», όπως αναφέρουν, που ελήφθη για τον διοικητικό υπάλληλο.

«Όχι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, καμία δίωξη στους διοικητικούς» γράφουν, επίσης, στο πανό οι φοιτητές. foitites_ekpa___2_ foitites_ekpa___3_ foitites_ekpa___4_ foitites_ekpa___5_

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
foitites_ekpa___1_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.