ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έξι άνθρωποι πνίγηκαν μέσα σε μόλις 24 ώρες στις ελληνικές θάλασσες

Στην πλειοψηφία τους τα θύματα ήταν άτομα μεγάλης ηλικίας

Έξι άνθρωποι πνίγηκαν μέσα σε μόλις 24 ώρες στις ελληνικές θάλασσες

Τραγική κατάληξη είχε για έξι ανθρώπους το μπάνιο στις παραλίες της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό στην Καβάλα, στη Χανιώτη και στη Νικήτη Χαλκιδικής, στην Κατερίνη, το Πήλιο και τη Σαλαμίνα.

Στην πλειοψηφία τους τα θύματα ήταν άτομα μεγάλης ηλικίας αλλά στην Καβάλα έχασε τη ζωή του ένας 22χρονος.

Σημειώνεται, ότι περισσότερα από 350 άτομα χάνουν τη ζωή τους από πνιγμό στη θάλασσα κάθε χρόνο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι περισσότεροι είναι μεγάλης ηλικίας και καταλήγουν από παθολογικά αίτια αλλά πνίγονται και κατά μέσο όρο δέκα παιδιά και έφηβοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, ο αριθμός έχει σημειώσει σχετική μείωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.