ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Έλληνας εργοδότης «έριχνε» στους εργαζόμενους κάμψεις

Στα στελέχη έδινε στρατιωτικούς τίτλους

Έλληνας εργοδότης «έριχνε» στους εργαζόμενους κάμψεις

Στρατιωτική πειθαρχία είχε επιβάλει ένας εργοδότης ελληνικής εταιρείας στους υπαλλήλούς του. Ανάλογα με το πόσο πειθαρχημένοι ήταν, επιβραβεύονταν και ανέβαιναν στην στρατιωτική κλίμακα που είχε υιοθετήσει. 

Συγκεκριμένα ο εν λόγω επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά.

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες η πρακτική του εργοδότη δεν σταμάταγε στην επιβολή βαθμών αλλά και στην απαίτησή του όλοι οι εργαζόμενοι να κάνουν push ups.

Όπως όλα δείχνουν οι πρακτικές του επιχειρηματία δεν είχαν «ταβάνι» καθώς είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Πολλοί εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εταιρεία, ενώ υπήρξαν κι άλλοι  που προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.