ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένας στους δύο Έλληνες δεν θα πάει διακοπές φέτος – «Κυνήγι» για τα εισιτήρια Κοινωνικού Τουρισμού

Τι αναφέρει έρευνα

Ένας στους δύο Έλληνες δεν θα πάει διακοπές φέτος – «Κυνήγι» για τα εισιτήρια Κοινωνικού Τουρισμού

Ένας στους δύο Έλληνες δεν θα πάει φέτος διακοπές σύμφωνα με το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών.

Παράλληλα, ενδεικτικό είναι πως οι τέσσερις στους 10 από αυτούς που σκοπεύουν να πάνε διακοπές φέτος το καλοκαίρι θα…προβούν σε περικοπές άνω του 50% στις σχετικές δαπάνες.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πολίτες στρέφονται στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού σε μια προσπάθεια να μπορέσουν να κάνουν οικονομικές διακοπές. Οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 155.000 και αφορούν 300.000 επιταγές.

Η πλατφόρμα στο gov.gr θα παραμείνει ανοικτή για όλα τα ΑΦΜ έως τις 5 του μηνός (4 και 5) οπότε και λήγει η προθεσμία. Έκπτωση 75% παρέχεται στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης.

Ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ μπορούν να ωφεληθούν από τον κοινωνικό και εκδρομικό τουρισμό του λογαριασμού αγροτικής εστίας. Οι αιτήσεις γίνονται στα ΚΕΠ από 6 έως 26 Ιουνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.