ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επεισόδια στην Αριστοτέλους: Εκρηκτικό μείγμα προκαλεί ο νόμος για ΛΟΑΤΚΙ+ – Οι αλλοδαποί τους μισούν – Οι ημεδαποί τους εχθρεύονται (upd)

Πως ξεκίνησαν τα επεισόδια μεταξύ των αλλοδαπών και των δύο τρανσέξουαλ

Επεισόδια στην Αριστοτέλους: Εκρηκτικό μείγμα προκαλεί ο νόμος για ΛΟΑΤΚΙ+ – Οι αλλοδαποί τους μισούν – Οι ημεδαποί τους εχθρεύονται (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 10/03, 20.36): Τα επεισόδια στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη από τις έντονες αποδοκιμασίες νεαρών ατόμων  κατά δύο ατόμων τρανσέξουαλ το βράδυ του Σαββάτου είναι μια σαφής προειδοποίηση για το εκρηκτικό μείγμα που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία.

H κυβέρνηση προκάλεσε μίσος και πρέπει να κατηγορηθεί για «πρό μίσους» κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ δεδομένου ότι επέβαλε στην συντριπτική πλειοψηφία μία μειοψηφική απόφαση που εκφράζει ελάχιστους και θίγει το κοινωνικό αίσθημα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν με την εμφάνιση των δύο τρανσέξουαλ στην πλατεία Αριστοτέλους όπου σύμφωνα με τη μια εκδοχή έγιναν αντιληπτά από ομάδα αλλοδαπών που βρισκόταν εκεί και άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν, ενώ σύμφωνα με μια άλλη από την προσπάθεια των τρανσέξουαλ να φλερτάρουν με ορισμένους εκ των αλλοδαπών.

 Σημειώνεται ότι 12 εκ των 21 συλληφθέντων είναι αλλοδαποί από διάφορες χώρες οι οποίοι είτε είναι γόνοι παράνομων μεταναστών είτε έχουν μπει παράνομα στη χώρα οι ίδιοι.

Αυτό που προκύπτει από τα επεισόδια είναι η «ποιότητα» της κοινωνικής αναταραχής που έχει προέλθει από την ψήφιση του ν/σ σε νόμο του γάμου των ΛΟΤΑΤΚΙ+ ατόμων.

Αυτό γιατί είναι ξεκάθαρο πως μια μειοψηφία επιβλήθηκε –δια νόμου- επί της πλειοψηφίας σε σημείο που να έχει δημιουργήσει συνθήκες κοινωνικής σύγκρουσης.

Αυτό δυστυχώς είναι το αποτέλεσμα του νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Καθώς όμως στην κοινωνική αυτή «εξίσωση»   εισέρχονται  και οι αλλοδαποί, οι οποίοι  όχι μόνο εχθρεύονται αλλά ουσιαστικά απεχθάνονται τη συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων οι συνθήκες που δημιουργούνται είναι καθαρά εκρηκτικές.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί το αίσθημα απέχθειας των αλλοδαπών προς τα τρανσέξουαλ και όχι μόνο άτομα, κάτι το οποίο μελλοντικά μπορεί να οδηγήσει έως και σε εγκληματικές συμπεριφορές.

Και πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι προέρχονται από χώρες που όχι μόνο καταδικάζουν την ομοφυλοφιλία, αλλά ουσιαστικά τους πετούν από τις ταράτσες των κτιρίων και που είναι απόλυτα ανεξέλεγκτοι, όπως και η μεγάλη πλειοψηφία τους στην Ελλάδα.

Έτσι το παραπάνω επεισόδιο δεν μπορεί και δεν πρέπει να το δούμε τυχαία: Είναι απλά το πρελούδιο αυτού που πρόκειται να επακολουθήσει τα επόμενα χρόνια δημιουργώντας μείζον πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία.

Μια κοινωνία η οποία έχει δεχθεί, δέχεται και θα εξακολουθήσει να δέχεται, τόσο αλλοδαπούς οι οποίοι εισβάλλουν στη χώρα καθημερινά όσο και αύξηση της προπαγάνδας υπέρ των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ+ δημιουργώντας δύο αντίθετους πόλους με το μέσο Έλληνα πολίτη να αγωνίζεται μόνο και μόνο για την επιβίωσή του.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κυβερνητικής ανεύθυνης πολιτικής τόσο στο θέμα των παράνομων μεταναστών όσο και στο θέμα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και κανείς  δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον.

Αλλά τότε, όπως μάλλον και τώρα, θα είναι πολύ αργά για να αποτρέψει κάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.