ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επικό σκηνικό σε γάμο στην Κρήτη: Ιερέας πήγε να παντρέψει τον γαμπρό με την… κουμπάρα

Ο ιερέας είναι και παππούς της κουμπάρας

Επικό σκηνικό σε γάμο στην Κρήτη: Ιερέας πήγε να παντρέψει τον γαμπρό με την… κουμπάρα

Viral έγινε τα τελευταία 24ωρα στα «ελληνικά» social media το βίντεο με έναν ιερέα στην Κρήτη ο οποίος στον γάμο στον οποίο συμμετείχε, όταν έφτασε η ώρα να ενώσει τα χέρια του ζευγαριού αντί για τη νύφη επέλεξε την… κουμπάρα!

Ο ιερέας, μάλιστα, χρειάστηκε αρκετά δευτερόλεπτα για να καταλάβει το λάθος του, παρά τις νουθεσίες του γαμπρού που του φώναξε «πάτερ, πάτερ».

Δείτε το βίντεο

@billpanoutsakopoulos

#γαμος #wedding #married #κρητη #ιερεας #error #worng

♬ πρωτότυπος ήχος – Bill Πανουτσακοπουλος

«Ήταν λίγο σοκαριστικό στην αρχή αλλά ευτυχώς κράτησε λίγα δευτερόλεπτα» είπε το πρωί της Πέμπτης  η νύφη Λίτσα Σηφάκη

Σύμφωνα με τον ίδια ο ιερέας, ο οποίος είναι και παππούς της κουμπάρας, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «δεν έβλεπε γιατί ήταν ο ήλιος απέναντι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλη την αναστάτωση τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός ξεκαθάρισαν ότι «οι σχέσεις μου με την κουμπάρα είναι τέλειες γιατί το πήραμε στην πλάκα, μετά το λέγαμε και γελούσαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.