ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εργαζόμενοι σε νεκροταφείο του Βόλου έκοψαν την πιο μακάβρια βασιλόπιτα και «έριξαν» το διαδίκτυο (φωτο)

Όπως θα δείτε για τους εργαζόμενους δεν ήταν αρκετή μια απλή βασιλόπιτα που έγραφε 2023

Εργαζόμενοι σε νεκροταφείο του Βόλου έκοψαν την πιο μακάβρια βασιλόπιτα και «έριξαν» το διαδίκτυο (φωτο)

Οι εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου με την πρωτοχρονιάτικη μακάβρια βασιλόπιτα που επέλεξαν να κόψουν, «έριξαν» το διαδίκτυο. 

Στην Ελλάδα από τις αρχές του νέου έτους έως, σχεδόν, και το Μάρτιο συνηθίζεται από συλλόγους, εταιρείες, οργανισμούς, πολιτικούς το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Οι εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου θέλοντας να μείνουν πιστοί στο έθιμο αποφάσισαν να κοψουν και αυτοί την πίτα τους, όμως το τερμάτισαν.

Όπως φαίνεται για τους εργαζόμενους δεν ήταν αρκετή μια απλή βασιλόπιτα που έγραφε 2023 πάνω, αλλά μπήκαν στο κόπο να παραγγείλουν κάτι πιο εξεζητημένο.

Συγκεκριμένα η βασιλόπιτα ήταν ένα νεκροταφείο! Πάνω σε αυτή απεικονίζονταν ένας τάφος με τη χρονολογία 2023, δύο νεκροθάφτες, ένα φέρετρο. Μάλιστα οι νεκροθάφτες έσκαβαν τον λάκκο, ο οποίος αποτελούνταν από τα ψίχουλα της βασιλόπιτας. Η βασιλόπιτα-νεκροταφείο που έκοψαν στο Βόλο/Φωτογραφίες thenewspaper.gr Η βασιλόπιτα-νεκροταφείο που έκοψαν στο Βόλο/Φωτογραφίες thenewspaper.gr Η βασιλόπιτα-νεκροταφείο που έκοψαν στο Βόλο/Φωτογραφίες thenewspaper.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.