ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έσβησε» μετά από ανεύρυσμα στο κεφάλι 18χρονος ποδοσφαιριστής – Θρήνος στην Αναγέννηση Επανομής

Ο 18χρονος έδωσε “μάχη” για τη ζωή του στην εντατική

«Έσβησε» μετά από ανεύρυσμα στο κεφάλι 18χρονος ποδοσφαιριστής – Θρήνος στην Αναγέννηση Επανομής

Θλίψη επικρατεί στην Αναγέννηση Επανομής για το θάνατο του 18χρονου ποδοσφαιριστή Βασίλη Κόλιου, ο οποίος «έσβησε» λίγες ημέρες μετά την είσοδό του στο νοσοκομείο με ανεύρυσμα στο κεφάλι.

Ο 18χρονος Κόλιος έδωσε “μάχη” για τη ζωή του στην εντατική, αλλά τελικά «έφυγε» από τη ζωή, με την Αναγέννηση Επανομής να κάνει γνωστό το γεγονός, με ένα μήνυμα στα social media.

Η ομάδα της Επανομής έγραψε: “Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο Βασίλης Κόλιος. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του συλλυπητήρια στην οικογένεια… Ο Βασίλης ήταν παιδί της Ακαδημίας μας και έφτασε μέχρι την ανδρική ομάδα . Ένα παιδί με ήθος και αξίες καλό ταξίδι Βασίλη μας…”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.