ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Έτσι είναι σήμερα η ζωή της Δήμητρας Παπανδρέου: «Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου αλλά…»

«Παίρνω πολύ λίγα χρήματα και συζώ με έναν φίλο μου»

Έτσι είναι σήμερα η ζωή της Δήμητρας Παπανδρέου: «Προσπάθησα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου αλλά…»

Στο προσκήνιο λόγω της σχέσης της με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό, Ανδρέα Παπανδρέου υπήρξε για αρκετά χρόνια η Δήμητρα Παπανδρέου.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση αποκάλυψε που βρίσκεται σήμερα και πως είναι η ζωή της.

Όπως είπε: «Δεν με πληγώνουν πλέον πράγματα που γράφονται για μένα. Είμαι πιο ψύχραιμη και μπορώ να τα διυλίσω καλύτερα. Ήμουν αεροσυνοδός 12 χρόνια. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στην Ολυμπιακή και εκεί γνώρισα τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν βρέθηκε άλλος έρωτας για μένα μετά τον Ανδρέα» .

Και συνέχισε λέγοντας: «Προσπάθησα να ξαναφτιάξω την ζωή μου άλλα ένας είναι ο Ανδρέας. Δεν μου λείπει ένας Ανδρέας, γιατί είμαι τόσο πλήρης από αγάπη που είμαι καλυμμένη. Είχα πει αυθόρμητα ότι έκλεισα σαν γυναίκα».

Η Δήμητρα Παπανδρέου συνέχισε αναφερόμενη στη ζωή της στο πλευρό ενός τόσο σημαντικού πολιτικού ηγέτη:

«Μέχρι και τώρα θα έλεγα στον Ανδρέα ότι τον αγαπώ ακόμα και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω ποτέ. Νιώθω μοναξιά, άλλα προσπαθώ να καλύψω το κενό μου με καλούς φίλους, διάβασμα και τα σκυλάκια μου. Δεν είμαι απόμαχη. Ο Ανδρέας πάντα μου έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα με δεχθεί ποτέ. Αργότερα έγινε «αποπαπανδρεοποίηση» του κόμματος. Στο μέλλον μπορεί να πολιτευτώ».

Τι κάνει σήμερα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ζω με έναν πολύ κάλο μου φίλο που είναι μονό φίλος. Δεν κάνω κάτι κακό. Είμαστε δυο άνθρωποι που ταιριάξαμε και μου συμπαραστέκεται σε όλα» αποκάλυψε η Δήμητρα Παπανδρέου και συνέχισε: «Παίρνω πολύ λίγα χρήματα. Προσπαθώ να τα βολέψω με αυτά. Αυτός ήταν και ένας λόγος που συγκατοικώ με τον φίλο μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.