ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εβρος: Κλειστά τα σχολεία σε τέσσερις δήμους

Ανοιχτό το οδικό δίκτυο με την έλευση του χιονιά

Εβρος: Κλειστά τα σχολεία σε τέσσερις δήμους

Χαμηλές θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 2 βαθμούς, ισχυροί άνεμοι και το νησί της Σαμοθράκης ντυμένο στα λευκά συνθέτουν το σημερινό σκηνικό του καιρού στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Τα σχολεία στους Δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Σαμοθράκης δεν λειτούργησαν λόγω ψύχους και όπως δήλωσαν οι δήμαρχοι του Νομού, η επαναλειτουργία τους θα αποφασιστεί στη διάρκεια της ημέρας ανάλογα και με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Τα συνεργεία των Δήμων διατηρούν ανοιχτό το οδικό δίκτυο με ρίψεις αλατιού και εκχιονισμό στα σημεία όπου απαιτείται με τον μηχανισμό των δημοτικών αρχών και της Περιφέρειας να είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Το πρώτο κύμα χιονιά του 2024 έκανε αισθητή την παρουσία του στη Σαμοθράκη, όπου υπήρχε έντονη χιονόπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ωστόσο τα μηχανήματα του Δήμου κατάφεραν να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο η κίνηση στο οποίο συστήνεται να γίνεται με προσοχή προς αποφυγή ατυχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι κάτοικοι εκτός από τα τμήματα της Αστυνομίας, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού κλιμακίου μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο στα τηλέφωνα 6974299775 (αντιδήμαρχος), 6979295338, 6978434050, 2551041790.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως μετά τη σημερινή υποχώρηση της έντασης των ανέμων θα πραγματοποιηθεί στις 16.30 το δρομολόγιο του πλοίου από την Αλεξανδρούπολη προς το ακριτικό νησί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.