ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ευρυτανία: 70χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε στο γκρεμό

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από τα αίτια της μοιραίας πτώσης και την ώρα του θανάτου του

Ευρυτανία: 70χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε στο γκρεμό

Έρευνες διεξάγει το αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας άνδρας 70 ετών έχασε τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, ο άτυχος άνδρας είχε ανεβεί στο Καρπενήσι την Κυριακή (2/7) για κοινωνική υποχρέωση και ενώ οι δικοί του άνθρωποι τον περίμεναν στο Αγρίνιο, εκείνος δε φάνηκε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να ξεκινήσουν αναζητήσεις ειδοποιώντας και την αστυνομία.

Γύρω στις 06:30’ τα ξημερώματα της Δευτέρας οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν, καθώς εντόπισαν το ΙΧΕ που οδηγούσε εκτός δρόμου και τον ίδιο πεσμένο δίπλα σε γκρεμό 5 μέτρων! Εικάζεται ότι έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου και είτε στην προσπάθειά του να κατέβει από το όχημα δεν πρόσεξε λόγω του σκοταδιού ότι ήταν δίπλα σε γκρεμό και έπεσε είτε πετάχτηκε από την πρόσκρουση με το πρανές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανασυρθεί η σορός του 70χρονου, ενώ θα αποσταλεί για νεκροψία – νεκροτομή, που αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως γύρω από τα αίτια της μοιραίας πτώσης και την ώρα του θανάτου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.