Εύβοια: Νεκρός ο εργάτης που καταπλακώθηκε από δέντρο – Το ασθενοφόρο άργησε 2 ώρες

Ο αντιδήμαρχος εμφανώς εξοργισμένος και φανερά λυπημένος ξέσπασε σε δάκρυα

Εύβοια: Νεκρός ο εργάτης που καταπλακώθηκε από δέντρο – Το ασθενοφόρο άργησε 2 ώρες

Νεκρός είναι ο εργάτης ο οποίος είχε καταπλακωθεί στην Βόρεια Εύβοια, στην περιοχή του Ρετσινόλακκου.

Σύμφωνα με το evima.gr ο άτυχος δασεργάτης δεν αντεξε να φτάσει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Άφησε την τελευταία του πνοή στη Λιανή Άμμο μέσα στο ασθενοφόρο από εσωτερική αιμορραγία, όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος.

Ο αντιδήμαρχος εμφανώς εξοργισμένος και φανερά λυπημένος ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έφυγε ένας συντοπίτης μας γιατί το ασθενοφόρο έκανε δυόμιση ώρες να φτάσει.

Αίσχος και ντροπή για την κατάσταση που επικρατεί με το ΕΚΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουμε αλλεπάλληλες φορές επισημάνει το κίνδυνο αλλά δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν έγινε. Έφυγε ένας συνάνθρωπος μας γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο στο δήμο μας». Ο άτυχος δασεργάτης την ώρα που εργαζόταν τον καταπλάκωσε ένα πεύκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.