ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φωτιά ανάμεσα σε Λιτόχωρο και Νέα Έφεσσο (upd)

Στο σημείο επιχειρούν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα - Διακόπηκαν τα δρομολόγια του τρένου

Φωτιά ανάμεσα σε Λιτόχωρο και Νέα Έφεσσο (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 12:48) Κατασβέστηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας μεταξύ Λιτοχώρου και Λάρισας, κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή. 

Κατόπιν αυτού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, αποκαταστάθηκε η μονή γραμμή στο τμήμα Λάρισα – Θεσσαλονίκη ενώ το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 50 αναχώρησε από τη Λάρισα με 87 λεπτά καθυστέρηση


Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον επαρχιακό δρόμο Λιτοχώρου – Νέας Εφέσσου.

Στο σημείο επιχειρούν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, τρία επιβατικά τρένα της Hellenic Train παραμένουν ακινητοποιημένα στις γραμμές ύστερα από εντολή του διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ εξαιτίας της φωτιάς. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, επηρεάζονται οι παρακάτω αμαξοστοιχίες: IC 53, IC 50 και 11595. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανόν ακυρώσεις δρομολογίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.