ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγρότες με τρακτέρ στο Σύνταγμα: Ένα ωραίο, φολκλορικό θέαμα στο κέντρο της Αθήνας – «Πολύ κακό για το τίποτα»…

Σήμερα το βράδυ θα διανυκτερεύσουν στο κέντρο της πρωτεύουσας

Αγρότες με τρακτέρ στο Σύνταγμα: Ένα ωραίο, φολκλορικό θέαμα στο κέντρο της Αθήνας – «Πολύ κακό για το τίποτα»…

Οι αγρότες βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας για το σημερινό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται ήδη εν είδει «φολκλορικής» εκδήλωσης.

Η έναρξη της εκδήλωσης είναι προγραμματισμένη για τις 6:30 ενώ θα προηγηθεί προσυγκέντρωση στις 5:30 στην Ομόνοια.

Γενικά επικρατεί ηρεμία και όλα δείχνουν… κάποιο είδος «προσυνεννόησης» με τις αρχές.

Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί κατεβαίνουν στην Αθήνα και σε τι αποσκοπούν. Αυτά που τους δίνουν συν 5-10% παραπάνω να λάβουν και θα λήξει η… σεμνή τελετή.

Το κάψιμο μερικών αχυροδεμάτων εκτός Αθηνών ή η εμφάνιση γεωργικών μηχανημάτων στο κέντρο της Αθήνας, με προκαθορισμένη ώρα άφιξης και αναχώρησης συνοδεία περιπολικών φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τις μαχητικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας των Γερμανών, Γάλλων, Βέλγων κλπ. αγροτών που είδαμε να κάνουν τις κυβερνήσεις των Βρυξελλών «να τρέμουν».

Άλλωστε οι περισσότεροι αγροτοσυνδικαλιστές είναι στελέχη της ΝΔ και σε ανοικτή επικοινωνία με την κυβέρνηση.

Τα τρακτέρ των αγροτών εισήλθαν στο κέντρο της Αθήνας απόλυτα συντεταγμένα υπό τις οδηγίες και σε συνεννόηση με την αστυνομία. Σε όλη τους την πορεία στις εθνικές οδούς συνοδεύονταν με περιπολικά ενώ κατά τον ίδιο τρόπο συντεταγμένα αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο το πρωί. Σήμερα το βράδυ θα διανυκτερεύσουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.