ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Φθιώτιδα: Επιχείρηση διάσωσης δύο ατόμων που επέβαιναν σε ταχύπλοο

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό

Φθιώτιδα: Επιχείρηση διάσωσης δύο ατόμων που επέβαιναν σε ταχύπλοο

Η βόλτα δυο ατόμων με ταχύπλοο σήμερα στην Φθιώτιδα (31.07.2022), δεν πήγε πολύ καλά αφού το σκάφος στο οποίο επέβαιναν, έμεινε από μηχανική βλάβη.

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, το ταχύπλοο στην περιοχή της Γλύφας στην Φθιώτιδα, κινδύνευε να πέσει στα βράχια στην περιοχή «Κεφάλες» και άμεσα σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό.

Με συντονισμό από τον Λιμενάρχη Στυλίδας Αντιπλοιάρχου ΛΣ Ευθύμιου Βέτσικα και σύμφωνα με το τοπικό σχέδιο έρευνας και διάσωσης, πολύ γρήγορα σκάφος του Λιμεναρχείου Στυλίδας βοήθησε στη διάσωση των δύο ατόμων που βρισκόταν στο ταχύπλοο, ενός άνδρα 35 ετών και μιας γυναίκας 32 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ταχύπλοο ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Γλύφας και οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν σώοι και χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας στη στεριά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.