ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γαλλία: Πήγε στα επείγοντα με οβίδα του Α’ Παγκοσμίου «από πίσω» – Εκκενώθηκε γαλλικό νοσοκομείο (φώτο)

Υπήρχε μικρή πιθανότητα η οβίδα να εκραγεί μέσα στον άνδρα.

Γαλλία: Πήγε στα επείγοντα με οβίδα του Α’ Παγκοσμίου «από πίσω» – Εκκενώθηκε γαλλικό νοσοκομείο (φώτο)

«Ένα μήλο, ένα μάνγκο ή ακόμα και ένας αφρός ξυρίσματος… Έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε ασυνήθιστα αντικείμενα που μπαίνουν εκεί που δεν θα έπρεπε. Αλλά μια οβίδα ποτέ, μέχρι σήμερα», είπε η Var-Matinμ, μια  από τις γιατρούς που χειρίζεται επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο Sainte-Musse, στην Τουλόν της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο 88χρονος ασθενής επισκέφτηκε το νοσοκομείο Sainte Musse για να αφαιρέσει την οβίδα, αλλά αντ’ αυτού προκάλεσε πανικό.

Κλείνετε το καπάκι της τουαλέτας! Τα μικρόβια εκτοξεύονται όταν τραβάτε το καζανάκι.

«Ένα έκτακτο περιστατικό έλαβε χώρα από τις 9 το βράδυ έως τις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου, που απαιτούσε την επέμβαση του προσωπικού εξουδετέρωσης βομβών, την εκκένωση της αίθουσας επειγόντων περιστατικών, καθώς και την εκτροπή των επειγόντων περιστατικών σε άλλη μονάδα», δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

«Έπρεπε να διαχειριστούμε τον πιθανό κίνδυνο», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. «Όταν έχουμε αμφιβολίες, λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις».

Οι ειδικοί εξουδετέρωσης βομβών διαπίστωσαν ότι υπήρχε μικρή πιθανότητα η οβίδα να εκραγεί μέσα στον άνδρα. «Μας καθησύχασαν λέγοντάς μας ότι ήταν ένα συλλεκτικό αντικείμενο από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που χρησιμοποιήθηκε από τον γαλλικό στρατό».

Οι γιατροί, έκπληκτοι, ξεκίνησαν τη διαδικασία για να αφαιρέσουν το αντικείμενο -το οποίο είχε μήκος σχεδόν 20 εκατοστών και πλάτος πάνω από 5 εκατοστά- από το ορθό του άνδρα.

Εκτιμάται ότι ο ασθενής έβαλε το αντικείμενο στον πρωκτό του με σκοπό να αντλήσει σεξουαλική ευχαρίστηση. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να οδηγήσουν τον ηλικιωμένο στο χειρουργείο, ανοίγοντας την κοιλιά του για να αφαιρέσουν το βλήμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, τώρα είναι «καλά στην υγεία του» και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως από το χειρουργείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.