ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: «Άφησαν το νεογέννητο γιο μου να πεθάνει»

Η μητέρα υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική τομή στις 05:50

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: «Άφησαν το νεογέννητο γιο μου να πεθάνει»

«Το περιμέναμε πώς και πώς να έρθει στον κόσμο… Γιατί; Γιατί; Δεν μου το έχει απαντήσει κανένας», δηλώνει κλαίγοντας η μητέρα για το νεκρό παιδί της, το οποίο πέθανε ενώ όλα έδειχναν ότι ο τοκετός και η γέννα θα ήταν φυσιολογικά μέσα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Το ζευγάρι μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, εξιστορώντας όλα όσα συνέβησαν, όπου μια χαρμόσυνη στιγμή είχε ένα τραγικό αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, η 38χρονη μπήκε προγραμματισμένα να γεννήσει το τέταρτο παιδάκι της την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο ενώ ήταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η νοσηλεύτρια, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, προσπάθησε να της προκαλέσει τεχνητούς πόνους, όταν τότε κάτι δεν πήγε καλά.

«Ειδοποίησα μία νοσηλεύτρια ότι δεν είμαι καλά, πήγα 2 φορές τουαλέτα, κόντευα να λιποθυμήσω. Προφανώς δεν ενημέρωσε κάποιον, είχα αρκετό αίμα, δεν μπορούσα να κουνηθώ», δήλωσε η μητέρα του μωρού.

Η μητέρα είχε εμφανίσει αιμορραγία από τις 03:00 τα ξημερώματα και έμεινε χωρίς να τη κανείς μέχρι τις 04:45, αφού περίμενε να έρθει κάποιος από τους γιατρούς να τη δει. Η ίδια κατάφερε να καλέσει τον γυναικολόγο της τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η γυναικολόγος της δεν είχε ενημερωθεί για την κατάστασή της και έφτασε αμέσως στο νοσοκομείο για να κάνει καρδιογράφημα και υπέρηχο στο βρέφος, όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. «Το παιδάκι στο υπέρηχο ήταν μπρούμυτα και η καρδούλα του έσβηνε», δήλωσε η 38χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, η μητέρα υποβλήθηκε σε επείγουσα καισαρική τομή στις 05:50 αλλά ένιωθε ότι το μωρό της δεν είχε σημάδια ζωής από τις 05:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.