ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Για δύο ώρες απέκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων οι αγρότες

Αποχώρησαν από το σημείο στις 20:15

Για δύο ώρες απέκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων οι αγρότες

Οι αγρότες που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας, νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης αποφάσισαν να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Πέρα από την κάθοδό τους στην Αθήνα, μαζί με τα τρακτέρ τους, οι αγρότες αποφάσισαν επίσης να προχωρήσουν σε συντονισμένους αποκλεισμούς μικρής διάρκειας σε εθνικούς και επαρχιακούς αυτοκινητοδρόμους, για να προβάλουν με μεγαλύτερη δυναμική τα αιτήματά τους και να ζητήσουν τη συμπαράσταση των τοπικών κοινωνιών στις κινητοποιήσεις τους.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της σύσκεψης, αγρότες της Χαλκιδικής προχώρησαν, για δύο ώρες, σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στον κόμβο της Πορταριάς. Περί τις 20:15 αποχώρησαν από το σημείο.

Η κυκλοφορία κατά το διάστημα αυτό διεξαγόταν από παρακαμπτήριες οδούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποκλεισμένη από αγρότες ήταν, δε, από τις 7 το απόγευμα, η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου στο ύψος της Γαλάτιστας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.