ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιάννενα: Αυτά είναι τα ευρήματα της «περίεργης» αυτοκτονίας του 50χρονου άνδρα – Βρέθηκε νεκρός μέσα σε σακούλες σκουπιδιών

Στο αριστερό του χέρι διακρίνονται οι χειροπέδες

Γιάννενα: Αυτά είναι τα ευρήματα της «περίεργης» αυτοκτονίας του 50χρονου άνδρα – Βρέθηκε νεκρός μέσα σε σακούλες σκουπιδιών

Γνωστά έγιναν τα ευρήματα της πρωτοφανούς αυτοκτονίας του 50χρονου άνδρα στο δασάκι του Φρόντζου στα Γιάννενα από την ΕΛ.ΑΣ. 

Συγκεκριμένα, το κεφάλι αλλά και μέρος των ποδιών του άνδρα που κείτεται νεκρός είναι περασμένα μέσα σε σακούλες σκουπιδιών.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο αριστερό του χέρι διακρίνονται οι χειροπέδες ενώ το άλλο βρίσκεται εντός της σακούλας σκουπιδιών. Μάλιστα, είναι αυτό που εκτιμάται ότι είναι αυτό που πάτησε τη σκανδάλη του όπου για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία του ιατροδικαστή αλλά και το σημείωμα που βρέθηκε κάτω από το σώμα του 50χρονου άνδρα δείχνουν ότι ο 50χρονος αφού έβαλε της σακούλες στο κεφάλι και στα πόδια του στη συνέχεια με το χέρι του που κρατούσε το όπλο το έβαλε μέσα από την σακούλα και αυτοπυροβολήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ στα Γιάννενα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.