ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιορτή 25ης Μαρτίου: Τεράστιες ελληνικές σημαίες απλώθηκαν σε Κερατσίνι και Νέα Κίο Αργολίδας (φώτο)

Ελληνικές σημαίες απλώθηκαν και στο Πειραιά

Γιορτή 25ης Μαρτίου: Τεράστιες ελληνικές σημαίες απλώθηκαν σε Κερατσίνι και Νέα Κίο Αργολίδας (φώτο)

Ελληνικές σημαίες έχουν απλωθεί σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας ενόψει της γιορτής της 25ης Μαρτίου αναμεσά τους στο Κερατσίνι και τη Νέα Κίο Αργολίδας.

Συγκεκριμένα, μια πολυκατοικία στο Κερατσίνι «ντύθηκε» με μία θεόρατη ελληνική σημαία, η οποία έχει 18 μέτρα ύψος και 12 μέτρα πλάτος.

Επιπλέον, και στη Νέα Κίο Αργολίδας ο Σύλλογος «Φίλοι της Ελληνικής Σημαίας» τοποθέτησε μία τεράστια σημαία 140 τ.μ., όπως φαίνεται στη φωτογραφία από τις argolikeseidhseis.gr.

Όπως έχει προαναφερθεί ελληνικές σημαίες απλώθηκαν και στη περιοχή του Πειραιά στον Όρμο της Αφροδίτης στην Πειραϊκή, κοντά στη Σχολή των Ναυτικών Δοκίμων, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τις μάχες των Ελλήνων στη θάλασσα.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες: 25η Μαρτίου: Τεράστιες ελληνικές σημαίες σε Πειραιά, Κερατσίνι, Νέα Κίο Αργολίδας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.