Γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια: Υπάλληλοι της ΔΕΥΑΗ τρύπησαν καλώδιο της ΔΕΗ 20.000 volt

Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ προχώρησαν άμεσα σε επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος

Γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια: Υπάλληλοι της ΔΕΥΑΗ τρύπησαν καλώδιο της ΔΕΗ 20.000 volt

Άγιο φαίνεται πως είχαν υπάλληλοι της ΔΕΥΑΗ οι οποίοι πραγματοποιούν εργασίες υδροδότησης στο Ηράκλειο, και λίγο έλειψε να τους χτυπήσει και να τους τινάξει στον αέρα ρεύμα 20.000 volt!

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 11:00 το πρωί όταν συνεργείο του Δήμου Ηρακλείου στην προσπάθεια του να ανοίξει κανάλι από όπου θα περνούσαν δίκτυα ύδρευσης έσκαβαν στην οδό Ντεντιδάκηδων (παράλληλη της Καλοκαιρινού), στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Σύμφωνα με τα σχέδια που είχαν στην διάθεση τους οι εργάτες του συνεργείου τα έργα προχωρούσαν και εξελίσσονταν ομαλά όταν ξαφνικά ακούστηκαν δύο βροντερές εκρήξεις με τα καλώδια να παίρνουν φωτιά ενώ άμεσα κόπηκε το ρεύμα στην ευρύτερη περιοχή αφού πρώτα αναβόσβησαν τα φώτα.

Άμεσα οι εργασίες διακόπηκαν και οι υπάλληλοι έψαξαν τα σχέδια για να βρουν αν περνάνε καλώδια του ηλεκτρισμού από την περιοχή. Μια μεγάλη περιοχή του κέντρου εν γένει και ειδικότερα της Αγίας Τριάδας έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ενώ στην περιοχή των εργασιών επικράτησε πανικός και αναστάτωση… ψάχνοντας οι υπάλληλοι να καταλάβουν τί είχε συμβεί. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα σχέδια που είχε στη διάθεση του το συνεργείο δεν υπήρχε κανένα καλώδιο της ΔΕΗ στο εν λόγω σημείο.

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασαν στο σημείο υπάλληλοι της ΔΕΗ οι οποίοι ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους από την ΔΕΥΑΗ ότι είχαν Άγιο μαζί τους καθώς ενώ έσκαβαν το τρυπάνι έπεσε σε κουτί ηλεκτρισμού… 20.000 volt.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ενώ παραμένει άγνωστο εάν –τουλάχιστον για σήμερα- θα συνεχιστούν ή όχι οι εργασίες ύδρευσης στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.