ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Gov.gr Wallet: Άνοιξε και για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 8

Η επίδειξη αυτών των ψηφιακών αντιγράφων από το κινητό έχει ακριβώς την ίδια ισχύ

Gov.gr Wallet: Άνοιξε και για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 8

Ακόμη μια σειρά ΑΦΜ, αυτήν τη φορά για όσα λήγουν σε 8, άνοιξε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (3/8) για την εφαρμογή Gov.gr Wallet.

Όπως ανακοίνωσε από τον λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σχετικά με την ανταπόκριση των πολιτών στο Gov.gr Wallet, έχουν εκδοθεί «περισσότερα από 322 χιλιάδες ψηφιακά δελτία ταυτότητας και 246 χιλιάδες ψηφιακές άδειες οδήγησης».

Υπενθυμίζεται ότι, το Gov.gr Wallet δίνει τη δυνατότητα της αποθήκευσης ψηφιακών αντιγράφων της αστυνομικής ταυτότητας και του διπλώματος οδήγησης.

Η επίδειξη αυτών των ψηφιακών αντιγράφων από το κινητό έχει ακριβώς την ίδια ισχύ με αυτή τη χρήση των «παραδοσιακών» έγχαρτων ταυτοτήτων και διπλωμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σχεδιασμός αυτή τη στιγμή είναι ότι καθημερινά θα ξεκλειδώνει ακόμα ένας λήγοντας. Επισημαίνεται ότι η ενεργοποίηση της εφαρμογής γίνεται με βάση τον συγκεκριμένο προγραμματισμό αλλά η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κατέβασμα ανά πάσα στιγμή τόσο για κινητά iPhone όσο και για κινητά με λειτουργικό σύστημα Android. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το wallet.gov.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.