ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΓΣΕΕ: Αποφάσισε 24ωρη γενική απεργία στις 17 Απριλίου

Αποφασίστηκε μετά από συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας 27 Ιανουαρίου 2024

ΓΣΕΕ: Αποφάσισε 24ωρη γενική απεργία στις 17 Απριλίου

Το Γενικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), που συνεδρίασε σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2024, αποφάσισε το πρόγραμμα δράσης της Γενικής Συνομοσπονδίας το επόμενο διάστημα, με κορύφωση την 24ωρη γενική απεργία στις 17 Απριλίου 2024.

Άμεσα, κλιμάκια των συνδικάτων, με επικεφαλής στελέχη της ΓΣΕΕ, θα ξεκινήσουν στοχευμένες παρεμβάσεις σε 30 νομούς της χώρας, με ενημερώσεις εργαζομένων και επισκέψεις σε χώρους εργασίας, ενώ, εκτός από την απεργία, ετοιμάζονται ήδη τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, ώστε να επικοινωνηθούν τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις του κόσμου της μισθωτής εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο επίκεντρο των διεκδικήσεων είναι οι αυξήσεις των μισθών, η λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, η πάταξη της αισχροκέρδειας, καθώς και η επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ημέρα της 24ωρης γενικής απεργίας στις 17 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθούν και συλλαλητήρια τόσο στην Αθήνα – κεντρικό πανελλαδικό συλλαλητήριο – όσο και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.