ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γυναίκα στα Τρίκαλα βρήκε φάκελο με 17.000 ευρώ και τον παρέδωσε

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η γυναίκα απευθύνθηκε στην Αστυνομία όπου και παρέδωσε τα χρήματα

Γυναίκα στα Τρίκαλα βρήκε φάκελο με 17.000 ευρώ και τον παρέδωσε

Mια γυναίκα από χωριό των Τρικάλων βρήκε φάκελο με 17.000 ευρώ και αντιστάθηκε στον… πειρασμό δείχνοντας απαράμιλλο ήθος.

Η γυναίκα, περπατώντας στον πεζόδρομο κοντά στα δικαστήρια, είδε πεταμένο έναν φουσκωμένο φάκελο, ο οποίος τελικά περιείχε 17.000 ευρώ.

Αφού πρώτα τον πήρε στα χέρια της για να δει τι ακριβώς ήταν, διαπίστωσε με έκπληξη την ύπαρξη του χρηματικού ποσού.

Ωστόσο, ο φάκελος δεν είχε κανένα στοιχείο που να παραπέμπει στον νόμιμο κάτοχό του. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η γυναίκα απευθύνθηκε στην Αστυνομία όπου και παρέδωσε τα χρήματα. Λίγη ώρα αργότερα έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο κάτοχος των χρημάτων, όπου του παραδόθηκε ο φάκελος.

Όπως αναφέρει το trikalaola.gr, ο κάτοχος των χρημάτων θέλησε να δώσει τα νόμιμα εύρετρα στην γυναίκα, όμως εκείνη αρνήθηκε να πάρει ακόμη και αυτά, επιβεβαιώνοντας την ανθρωπιά της και αρκέστηκε στις ευχαριστίες του και την ηθική της ικανοποίηση ότι έκανε το σωστό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.