ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε στάση εργασίας στις 14 Δεκεμβρίου για τον προϋπολογισμό

«Κυρίαρχο αίτημα η μονιμοποίηση των συμβασιούχων»

Η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε στάση εργασίας στις 14 Δεκεμβρίου για τον προϋπολογισμό

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, ανακοίνωσε ότι «στηρίζει την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που αποφάσισε το 49ο Συνέδριο της ΠΟΕ/ΟΤΑ για την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023, με κυρίαρχο αίτημα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων».

Παράλληλα επισημαίνει πως:

«Ταυτόχρονα, υλοποιώντας τη σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 1ης του Δεκέμβρη, κηρύσσει στάση εργασίας την ίδια μέρα, 14 του Δεκέμβρη, από τις 10:00πμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στις 11:00πμ, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μετρό Μεταξουργείο) και στην πορεία που θα ακολουθήσει, ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Διεκδικούμε:

-Πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας κι όχι αυξήσεις κοροϊδία

-Επαναφορά ΤΩΡΑ των δώρων

-Κατάργηση του παγώματος της διετίας 16-17

-Κατάργηση της εισφοράς 2% για την ανεργία

-Αύξηση και επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

-Αύξηση του αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ

-Συλλογικές συμβάσεις εργασίας στο Δημόσιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Μονιμοποίηση των συμβασιούχων – προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλο το Δημόσιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.